середу, 31 липня 2013 р.

Ніжний пост))))

Привіт.
От і пройшов ще один місяць літа. Не знаю як для вас, але для мене можна сказати пролетів дуже швидко. І наша цьогорічна літня погода дивує, таки достатньо холодно)))
Давно ходила з думкою зробити листівку на завдання Скрапофестивалю. І от таки нарешті доробила.
Така собі листівочка ніжненька зробилась дуже швиденько.
ось і фото актриси і її чудового плаття. яким і надихалась
До речі в листівці використала новинку від Скрап Студії з Любов'ю, а саме чипборди-завитки. Класні вони, правда? От такий подарунок мала від Мар'янки, і так мені і просились вони до цієї листівочки.
Всі кольори використала, а саме рожевий (квіточки тепер мені подобається робити самій, якій вони мені натуральніші виглядають, всерединці бісер), бежевий, жовтий і блакитний (цвяшки-перлинки). 
А ще вчора ми відсвяткували солодкі три рочки моєї маленької принцеси.
І хочу показати своє улюблене фото:





четвер, 25 липня 2013 р.

Ой весілля.....

Приівіт всім.
Сьогодні хочу показати листівку за завданням нашого Арт клубу.
Потрібно зробити весільну листівку з використанням обов'язкового тиснення, використала основу - тиснену, і заембосила її зверху білою пудрою. Квіточки тепер також вчусь робити сама, тим більше купила дуже круті ножі))))

Я ще й банери тепер вчусь робити для завдань. Спочатку не вміла, не знала з чого і як розпочати, бо чогось для мене фотошоп - це як космос))) Але бачу з кожним разом вони в мене вдаються все кращі))))
І ще про свої хвости. Нарешті я завтра піду на пошту і відправлю всі свої заборгованості))) це я про цукерку))) і призи за участь в завданнях Арт клубу. А то щось з нашими поїздками-подорожами ніяк не вдавалось це зробити. 
Хочу ще спробувати з листівкою взяти участь у таких завданнях:

Зроби сама


Вдалого всім дня)))))


понеділок, 15 липня 2013 р.

Магніт для записів страв

Привіт.

Сьогодні в Арт клубі стартувало нове завдання "Кольорова палітра".


Нажаль робіт наших дизайнерів надзвичайно мало, це все через те, що таки надворі літо, сезон відпусток та розваг, та й у блогері дуже поменшало люду)))
Кожного ранку я прокидаюсь, і коли готую каву, то одразу думаю, що б то приготувати смачненького. Ось так і створився мені такий магніт для записів, навіть таки планування меню на день.
А ми тільки повернулись з відпочинку в Карпатах, але це ще не все. Скоро ми їдемо в Польщу, а потім знову ж таки в Карпати. 
Вдалого вам початку тижня!!!!





Набір в ДК "Завдання для душі"

Привіт. Останнім часом взагалі не хочеться творити, це все через жару, літо та відпустку)
Але як тільки побачивши набір в Дк, яке проводить блог "Завдання для душі" я просто не змогла пройти повз цього. Дуже хочу стати членом їхньої дк, тому буду пробуватись)))

Записник
листівки



Та ще однією з умов набору є те, що потрібно створити нову роботу, по будь-якому із завдань, яке зараз діє, чи яке пройшло. Спробую)))
Створився мені ось такий тільдо-равлик.
 в улюблених кольорах моєї Софійки
за завданням "Шиття від А до Я"
Отже, всі умови виконано, тепер тільки дочекатись результатів набору)))))




вівторок, 2 липня 2013 р.

Ну і як тут пройти повз такої цукерки?

Якщо коротко, то Таня розігрує прсто неймовірну цукерку, дивлячись на неї, просто слюнки течуть. Ну і хто ж не захоче таку круту-стильну помічницю))
Щодо запитання:
Хочу навчитись робити ті чудові квіти, які робить Таня, тільки нажаль мені ніяк не вдасться попасти на МК через те, що дітки надто малі, щоб залишити надовго. 



понеділок, 1 липня 2013 р.