понеділок, 30 вересня 2013 р.

Листівка та розмовний пост)))

ПРивіт.
Сьогодні наш день почався дуже рано.. ну не привикла я ставати так рано, особливо останніми днями, коли лягала спати десь під ранок... Але це таке.. Це хвилюючий ранок був, бо в нас від сьогоднішнього дня розпочався садочок...
Моя донечка якраз прямісінько на свій день Ангела пішла перший раз в садочок. Була там сьогодні аж 2 години.... Моє золотко маленьке. А мені всю ніч снились якісь жахіття.. навіть не знаю чому, напевне я дуже сильно хвилювалась з цього поводу.
А ще 22 жовтня буде в садочку день осені, і надіюсь ми таки потрапимо на наше перше свято в садочку і встигнемо навчитись пісень та віршиків.
А сьогодні у нас в Арт клубі стартувало рукодільне завдання - Час іде.
Потрібно зробити щось рукодільне, з використанням головного атрибуту часу - годинника.
От таку листівочку я зробила:
Вдалого всім тижня)))) А головне насолоджуйтесь цією гарнющою погодою, теплом та сонечком...







суботу, 14 вересня 2013 р.

Записник про осінь

Привіт. Сьогодні покажу вам ось такого записника про осінь.
До речі, осінь - це пора року, яку я не люблю, ніколи її не любила через те, що потрібно було починати ходити до  школи, а ще дощі, болото і холода. Але з народженням діток я почалал ставитись до осені якось по особливому, помічати такі цікаві детальки, яких не помічала до цього.
А створився мені ось такий простенький і водночас особливий по своєму записничок:
На грона горобини нанесла трішки глосі і подекуди навіть глітеру. Така осінь мені сподобалась, можна сказати гламурна і зовсім не сіра))))
А надпис взагалі таке враження, як для мене Штампувальня зробила. Я коли сіла робити його, я просто не знала. що писати, перебрала всі свої штампи і як виявилось в мене не було підходящого штампа на цю тему. Допоміг цифровий штамп.
Записник вже готується подаруватись)))))
А я побігла помаленько готуватись на весілля до коліжанки))))
Дякую, що читаєте мене....




пʼятницю, 13 вересня 2013 р.

Перша спроба у такому стилі

Првіт всім моїм улюбленим читачам!
Сьогодні я хочу показати ось таку коробочку для дисків з нашого весілля.
Я дуже люблю в своїх роботи інколи використовувати білу акрилову фарбу.. Мені дуже подобається сам процес, та й взагалі наносити ту краску.
І от спала мені на думку така ідея....Зробити реально шеббі, але таку точно шеббі-шеббі коробочку для дисків з використанням величезної кількості краски...
Повкладала дітей спати, і сіла творити... Мене настільки захопив процес, що я реально навіть не знаю як пролетів час.. Таке враження, як ніби пролетіло хвилин 10.... як виявилось 2 години я ліпила, клеїла, різала.
Цього літа ми з чоловіком відсвяткували 6 років нашого весілля. Дата маленька, але здається, що це було вчора... Надзвичайно швидко пролетів час... роки.... народження сина, його перше АГУ, перші кроки, перші слова..... далі знову дві полосочки, народження донечки, знову перше АГУ, перші кроки, перші слова.... Час настільки скоро летить.... 
А тут зробила такий колажик з детальками
Тепер тут зберігаються фото з нашого весілля)))) Юху...
А тепер покажу, що саме мене надихнуло на створення цією краси - Завдання 1 "Узы Времени" від нового Челлендж блогу Belle Fleur.
Також візьму участь у завданні:
Дякую що заглядаєте, та коментуєте)))))
А я побігла робити осінній записник......



Цукерка від Тані Fleur

Ось таку просто супер-пупер-мега-крутезну цукерку розігрує в себе в блозі Таня Fleur.
Плаття - це просто мрія, ось воно в повний ріст. 
В мене зустріч випускників цього року - 10 років. Ну і власне вже на цій зустрічі будуть перші успіхи наші видно. А тут я така прийду, мама двох дітей в такому шикарнющому Валентіно... Мамо рідна, я як себе уявила в ньому.... 
Тепер залишилось поспішити, бо цукерочка розігрується при досягнуті позначкою 3000 ПЧ.
Успіху мені))) Ось так нескромно)))

 

понеділок, 9 вересня 2013 р.

Весільні ведмеді

Привіт.
Сьогодні в нашому Арт клубі стартувало експрес-завдання - Зигзаги.
Листівку зробила в подарунок на весілля до своєї гарної коліжанки з університету. Якраз в суботу її і подарую до основного подарунку.
This card is made as a gift for the wedding for my friend from university. I hope she liked it.
Чогось в асоціації з подружкою зразу в уяві намалювалась мені така собі ніжна-ніжна, така надзвичайно повітряна листівка, як і сама вона.
Нарешті опробувала новий штамп, який замовила за смішною ціною на день незалежності в Аграфці та заембосила його пудрою.

На сьогодні все. А мене чекає ще один проект, який ви побачите після 20 числа.
Вдалого початку тижня!!! 

суботу, 7 вересня 2013 р.

В ліфті з сусідом. Поверх №2

Привіт всім моїм читачам.
Сьогодні хочу показати вам свій другий тег. Чому тег, тому що саме він приймає в проекті "В ліфті з сусідом. Поверх №2" від Штампів з любов'ю.
Отже цього разу ліфтила я талановиту майстрину Kosi4kina. З захопленням переглянула кожну роботу, тому що її стиль тукий крутий. Мені довго вчитись ще))) І одразу мені припав ось цей крутий тег до душі, власне цю роботу я і ліфтила.
Ну і мій ліфтинг:
І власне перша спроба у тегах, до цього тільки заглядала я на них і не наважувалась зробити, і надзвичайно вдячна проекту, що підштовхнув мене до цього))))
Ну і трішки похвастушок. Мої тільдо- записники потрапили у кімнату натхнення Штампувальні.
Мені надзвичайно приємно, що відмітили саме ті роботи, які я дуже люблю. А рожевий записник таки радує мені око кожен день)))
Ну і ласкаво прошу на свою цукерку тих, хто ще не знав або ж забув записатись)))) Ось тут






вівторок, 3 вересня 2013 р.

Цукерочний пост

Привіт. Рідко, коли пишу пости про цукерки, але цю цукерку просто не могла оминути стороною. Просто дуже-дуже хочу потрапити туди))) А вірніше в блозі Тані Fleur стартував новий проект, а саме курс під назвою  "Весільний декор".
Там ви навчитесь робити ой, як багато всього. І подушечки для обручок, квіти, пов'язки для волосся, книги побажань та багато-багто чого іншого....
Нажаль зараз в мене немає можливості заплатити за курси, надіюсь таке обмеження буде недовго, і якщо я і не виграю цього місця, то запишусь вже на наступний курс.
Тому так... Надіюсь на успіх)))))
 Розіграш 29 вересня.


неділю, 1 вересня 2013 р.

Записник про ЛІТО....

ПРивіт всім в перший день осені. Знаєте, надзвичайно важко відпускати літо, якось мало його було чи що... Але попереду осінь, пожовкле листя, каштани, які будуть в хаті скрізь)) І надіюсь вже холод буде гнати до хати, щоб побільше займатись творчістю))))
ОТже вітаю я всіх мамусів першокласників, і в першу чергу самих першачків з першим в їхньому житті дзвоником.
Ці дітки нагадують мені таки цих першокласників, і нас, коли ми йшли до школи з отакими величезними букетами, і я завжди не знала кому його відати, а інколи взагалі старалась як найскоріше спекатись цього букета))))
Наступного року і в мене будуть приємні клопоти на 1 вересня, тому що наступного року мій Володя піде в перший клас. Наразі ми ще насолоджуємось дитинством у прямому сенсі цього слова, бо побачивши що чекає мою дитину в школі, я просто вирішила не забирати останнього року дитинства у своєї дитини, але у ігровій формі ми вчимось букв))) 
А тепер про творчість... Сьогодні в нашому Арт клубі стартувало нове рукодільне завдання під назвою "Спогади про літо."
Робимо те, що би нагадувало вам про літо, сонце та тепло навіть у зимовий час))))
Моя робота по цьому завданні - записник, який зробила для однієї дуже хорошої дівчинки, вона там буде записувати всі найромантичні спогади про літо)))
Ось такий він в мене вийшов:
Тепер дуже мені сподобалось робити такі маленькі записники. Вони виглядають такими класними))))
Ну і звичайно мушу-мушу похвалитись. Тепер в мене живе ось такий помічник:
Я вже закупилась пружинами, і буду помаленько щось творити))) 
Ну і запитання, чи не застрічав хтось в нет-магазинах пружини коричневі та білі 1,9 розміру?
Я наразі купила тільки рожеві та блакитні, і як не дивно за смішною ціною, тому що попала на великий розпродаж у Аграфці в честь дня Незалежності. Ще й впридачу купила просто нереально красивущі штампи....
Тепер тільки б побільше годин у добі)))
Вдалого і продуктивного всім місяця))))