середу, 23 жовтня 2013 р.

Прохання про допомогу, для тих, хто вміє шити!!!

Дівчата, маю проблему. Не вмію шити одяг, тобто костюм мені потрібно на свято осені. Синуля має бути листочком. Костюм придумала, але не знаю, де взяти викройки і як взагалі то все пошити.
Потрібно з атласу пошити штанятка, сорочечку саму просту та така шапочка типу беретику.
Може хтось підкаже, з чого, як починати. І чи можливо подалитесь викройками, хоч приблизно як то має виглядати??
Прошу дуже)) З мене шоколадка в вигляді матеріалів для рукоділля))))

Газета, осінь та зима))) цікава така назва вийшла.. ха-ха

Привіт.
Сьогодні поставила будильник на 7 ранку, і як завжди встала з запізненням.. Ну я не можу вставати скоріше, люблю поспати, а не зриватись з самого ранку, і коли кожного дня вставати в 7 ранку, то просто починаючи з четверга я звалююсь, ось тако можу сидіти вечером дивитись телевізор і звалитись спати. Чоловік сміється і радіє, бо переважно вкладала дітей спати і йшла на нічні посиденьки до комп'ютера або ж творити щось з бумажками. А тут, ну просто сили немає. І перестали битись за комп'ютер... Ха-ха)))
Вже давніше в нашому Арт клубі вийшло експрес-завдання - Кардмейкінг та газета.
Потрібно зробити листівку з використанням газети.... І ось що получилось в мене:

Якось так вийшло, я задоволена результатом, тому що листівка робилась для дорогої мені людини. 
Ну і вчора нарешті ми виступили.. Я надзвичайно вдячна вихователям, які встигли навчити 3-х річних діток такій красі, гарних пісень, і взагалі.... Особливо зважаючи, як хворіють дітки в садку, в часності моя Софійка. Вона пішла на початку жовтня. Проходила 2 тижні з перервою в тиждень, бо хворіла. А тут, так класно співала пісеньок, танцювала... Я просто була вражена...
А головне, мені сподобалось дивитись на щасливі очі своєї дитини, їй це подобалось))) І моя дитина розказала віршик без підказок гарно, чітко і голосно. А це для мене велика радість, що моя дитина не боїться виступати))) І взагалі чомусь зі всієї групи в 25 діток віршики розкали тільки п'ятеро, решта просто або плакали, або встидались)))) 
Ну і ще Таня Fleur розпочинає підготовку до Нового року - найчарівнішого свята року. Пропонує Новорічний обмін.
Я з задоволенням приєднаюсь, минулого разу брала участь у обміні, який влаштовувала Олічка. То мені дійсно сподобалось, а сподобалось саме готувати подаруночок))) Взагалі мені більше подобається дарувати))) Хоча отримувати сюрпризи.. ну хто ж не любить сюрпризи)))
Отже, я приєднуюсь і приєднуйтесь ви)))

На сьогодні все.... Ще маю зробити один пост в Арт клубі))))
Гарного дня...




неділю, 20 жовтня 2013 р.

Багато розмовного, фото і листівка.....

Привіт всім, хто мене ще не забув. Пости тепер у мене не надто регулярні,але ж таки є)))
Просто останнім часом не має часу...
По перше розкажу про наш садочок.. чомусь думала, що нас оминуть ті болячки, але ж ні.. Доця перший тиждень проходила класно, без слізок, з задоволенням. Потім захворіла і цілий тиждень ми боролись проти вірусів і бороли всі мікроби, які попали в доцін організм. І таки обійшлось без антибіотиків, бо в останні дні думала, що вже точно завтра прийдеться давати.
А далі тиждень плачів в садочку, ну не розумію, як дитина, яка з задоволенням ходила туди, ось так в один момент не хоче і плаче.
Ми доходили цей тиждень, плакало сонечко тільки вдома, в садочку гарно гралась, але ж на вихідних знову не хоче йти.. Ну але це таке, ми ж знову захворіли. На цей раз коньюктивіт, кашель, який так і не пройшов плюс вушко заболіло... Добре, що доця вчасно пожалілась і ми напевне встигли на ранньому терміні капати, може пронесе і все буде добре.. Але я вже за цей місяць реально виснажена.
В вівторок в доці свято осні і я всіми силами буду старатись, щоб донечка одужала до цього дня.
До речі про свято, донечка має бути горобиною. Ну я думала гадала, потім вихователька сказала одіти в сервоне платтячко і намалювати на голову горобинку. А мені так не подобалось, взагалі.
Вирашила робити по своєму...
Получилось якось так:
Купила на ринку штучні ягоди і зробила віночок, плаття в нас довге і дуже подобається доці, як вона крутиться в ньому, тому плаття вирішила макимально не чіпати, тільки такий собі пояс прикрасила. Підійде, як кажете?
Ну і погода нарешті нас не перестає радувати, хоч трішки прохолодно, але ж таки не дощ, а гріє сонечко. Зараз збираємось трішки на дачу, аби відволіктись від всіх проблем і будемо робити смачні шашлички.... 
А вчора я з дітками гуляла в парку.. так люблю ці прогулянки осінні. Все кругом настільки гарне....  І запах осені мені дуже подобається... такий свіжий і так пахне листочками.
А ще ми годували звіряток в парку, то улюблене заняття моїх діток, тільки жаль, що всі атракціони вчора були закриті))))
І якщо говорити про рукодільне, то в Арт клубі в нас стартував новорічний марафон, де ми пройдемось по багатьох країнах, подивимось, як по різному вони зустрічають Нови рік... трішки згадаємо географії.... А марафон називається так по казковому - Стежками Діда Мороза.
Отже сьогодні ми застрибнули у санчата та попрямували до сонячної Австралії.
Завдання рукодільне, тому участь беруть роботи у будь-якій рукодільній техніці з використанням феєрверків, хлопавок, конфеті чи серпантину. Ці елементи можуть бути як рукодільні, так і намальовані.
Ось моя листівка з використанням сніжинок-конфеті.
Приєднйтесь та заскакуйте до нас у санчата)) Та вигравайте чудові подарунки.
А я біжу одівати своє сімейство на природу))))
До зустрічі. Рада вашим коментарям)))
http://www.zrobysama.com.ua/?p=39322




пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.

У ліфті з сусідом, поверх 3 і розворот в альбом синочка...

Привіт.
Сьогодні я до вас з листівкою, яку робила для проекту У ліфті з сусідом - поверх 3.
Ліфтити на цей раз за правилами потрібно одну з перших робіт того учаснка, який записався після тебе. 
Я ліфтила чудову рукодільницю o_sunny 
і таки її першу роботу
Тільки в своєму варіанту я таки поставила штамп, щоб завершити листівку.
Під дирокольними метеликами ще наштампувала та заембосила також метеликів.
Мій варіант.
Ну і ще покажу свій перший розворот, який зробила для СП з  АРТ клубом.
Першу сторінку я зробила разом з розворотом для доці, хоч в планах було одразу зробити два розвороти, ну але через купу незаплановано роботи, плюс наш садочок.... я просто не встигла доробити сторіночку.
Але сьогодні, коли діти були в садку я сіла і доробила в тишині... як не дивно, бо давно не творила так, постійно діти бігали і шкодили, з-під рук забирали все  допомагали.
Ну але ж чудово бути автором блогу, тому роботу я таки додала в опублікований блог)))
Тепер я буду робити по 2 розвороти на кожний етап.
Обов'язкові елементи:
1. Тег
2. Бантик
3. Власноруч зроблена прикраса.

На сьогодні все.....
Хороших і теплих вам вихідних......



четвер, 3 жовтня 2013 р.

Рожевий альбомчик.... :))))

Привіт всім.
Сьогодні я до вас з новим альбомом.
Зробила його буквально за день, встигла випробувати свого біндера і поломати також.... Смішно з цього страшенно, але останнім часом чогось техніка мене перестала любити, нещодавно я поламала ніж у м'ясорубці, і то так умудрилась, що чоловік з мене реготав. Ну якби хтось захотів спеціально так зробити, то ніколи б не вийшло...
А біндер так обідно було, я вчора сіла і чуть не плакала, хоч я сильна духом і завжди до всього ставлюсь оптимістично... А тут, ну так шкода стало..... що останнім часом руки не з того місця ростуть  чогось почали шкодити))))
Але добре, що чоловік в мене Майстер з великої букви.... І якось мені його зробив, навіть я допомагала, бо сам не міг справитись... Ну але не розумію чого, але сам біндер ми не могли розкрутити взагалі, там реально шурупи прокручуються.. блін, я думала викину його вже в смітник....
А все почалось з того, що мені після роботи з ним захотілось ось так акуратненько скласти його в коробочку, і звичайно запхати... Перетиснула ручкою і одна сторона вилізла більше, разом з зубцями....  Ми потім додумались підложити під ту сторону викрутку, а саме її ручку і тиснули, поки воно так не встрілило, що думала капець вже біндеру... Але ура)))) Все стало на свої місця. Тепер навіть боюсь до нього підступатись... щоб ще чого не поламати.. ну і ні в яку коробку тепер не буду ставити))))
Після такого великого відступу покажу все ж такий альбомчик про кохання.....

Всього 6 розворотів
В цій сторінці використала тег, який робила по проекту у ліфті з сусідом.... Ці два розвороти мої найулюбленіші....
Поки писала цей пост діти встигли виляти в коридорі 6 літрів води, тому кидаючи все, що бачила на пілогу.... потоп був у нас короче. Зараз вже ліквідувавши це все можна і посміятись з цього)))) Бешкетники ще ці.....
Ось такі то справи..... 


вівторок, 1 жовтня 2013 р.

Сторіночки в дитячий альбом, СП з Арт клубом та розіграш цукерки...

Привіт всім-всім моїм читачам, тим хто давно мене читає, та тим, хто тільки недавно став моїм постійним читачем. Надіюсь вам у мене тут сподобається)))))
Ой... погода звичайно така, що хоч з хати не вилазь... а грійся під ковдрою з чашкою гарячого какао... Я правда зараз після цього посту так і зроблю, какао вже остигає. Добре, що хоч вчора нам включили опалення і батареї такі вже гарячі-гарячі)))) Можна і погрітись.. 
Ну і також ми сьогодні була другий день в садочку... Ось так... Добре, що одразу через годину наша група пішла на виставу про Кізочку))) Тепер дитина мені цілий день розказує про те, що там було)))) Цікаво їй... І я тішусь... 
Ой, а зате грошей мені сказали здавати.... ого і ще дохрена   багато...В загальному результаті вийшло на двох дітей 950 грн... Ужас. Реально, це на ремонти, канцтовари, подарунки і т.д. Ну я розраховувала на якісь там гроші, ну грисень 500 максимум... А це вже перебор. В кінцевому результаті я пересварилась з батьківським комітетом.... Ну я розумію за одну дитину, а тут за двох і така сума.... Капєц.....
Ну і покажу свій розворотик перший в дитячий донін альбомчик.
Приєднуйтесь до нас)))))
Отже кульмінація нашої цукерки, а саме розіграш ось цієї чудової дощечки, яка робить різноманітні конверти.....
Трішки зроблю відступ.
Я чемно погуляла по ваших блогах. Правда не перевіряла на наявність виконаних правил, понадіялась таки на порядність наших рукодільниць.
От чогось не знаю, але інколи тут в блогожитті зачіпають питання про нечесність розіграшу... тобто для знайомих і т.д.   Колись навіть читала дискусію щодо цього....
Я за чесність і кожну свою цукерку я розігрувала чесно....
Але все ж, цього разу на цукерку записалось дуже багато людей.. аж 94. Число велике, тому я на цей раз вирішила зняти на відео весь процес розіграшу... 
Ну і щоб довго не писати-не мучити... ось відео-розіграш))))


А під цим номером, а саме 25 у нас хто? 
Вітаю)))))
Чекаю на адресу militariya(собачка)rambler.ru
Дякую що заглядаєте... Та невдовзі я знову розіграю цукерочку... Чекайте))) Люблю дарувати щось)))