середу, 14 травня 2014 р.

Комплект на хрещення...

Нещодавно робила ось такий комплектик на хрестини: ніжні-ніжні запрошення в стилі Агнешки та книгу побажань для маленького Михайлика.
Під час роботи над цими запрошення я таки відчула смак польської бумаги з галереї паперу. Тепер хочу поїхати і накупляти.. от тільки як потрапити на якісь знижки, і де саме купити той папір, ніхто не підкаже?


Запрошень зробила всього 10 штук.
 А ще хочу показати, як я перетворила звичайну, вже тріснуту дитячу лійку в декор для фото. 
Спочатку фото до:
Для цього я використала тільки акрилову краску та пензлик)))) Ну і терпіння та час, бо прийшлось фарбувати в три шари... Але ось такий в мене получився результат:

В лієчці до речі одна моя вихвалялочка: потішила свого хом'яка та накупляла цілу купку квітів.. Правда вони красивущі? і до речі. такі гарні листівки з ними получаються....




Сторіночка про маму...

Хочу сьогодні показати одну сторінку. Таку ніжну-ніжну.. Не знаю чому, але захотілось зробити саме сторіночку в подарунок для мами. Бо листівки дарую кожного року.. Цього року захотіла зробити щось особливе, оригінальне.. Нажаль фото в рамці немаю, бо забирала і одразу дарувала.. Буду на вихідних в мами, то сфотографую та покажу.



Не впевнена, що повністю підходить до завдання від Штампувальні, адже не весь фон штампований, але власне по всій площині я проштампувала чудове слово МАМА, яке не вирізала (всього лиш заклеїла скотчем інші слова), з чудового штампу

Завдання №11 “Люблю Тебе, Матусю!”




четвер, 8 травня 2014 р.

Заквітчаста листівка для матусі.

Я таки остаточно повернулась.. Тому що за останні два дні, я перебрала всі свої запаси, зробила величезне замовлення декору.. (як виявилось в мене він весь закінчився, плюс дечого навіть не було).... зробила кілька сторіночок в альбом про моє дитинство.. А ще навіть взялась за одне замовлення. Тому так би кажучи з новими силами))))


А ще хочу трішки поговорити про нашу погоду.. весняну погоду... А ще пожалітись.. Бо ця весняна погода така непердбачувана.. з цими приморозками вночі... Тепер в червні ми не будемо мати свою, домашню (без всякої там хімії) домашню картопельку.... а ще ранніх полуничок... Все нам померзло... Так жаль, що від тебе не залежить нічого.. ось так, наробився біля тих грядок.. а одної ночі все пішло... Ай....
А я зараз насолоджуюсь тишиною, п'ю каву... а дітей відправило в село. Вони там в мене доглядають за кроликами.. До речі, тато розвів так багато кроликів, колись візьму сфотографую всіх і покажу.. Там є така гарна порода білесеньких з чорною мордочкою і червоними очками.... А ще курочки, свинки, парне молочко.... І свіже-свіже повітря...... Ляпота...

вівторок, 6 травня 2014 р.

Молочне весілля.....

І до мене частково дойшла хвиля весільного буму...
Зробила такий міні комплект: книга побажань, задекорувала ручку та свічки в тон...



понеділок, 5 травня 2014 р.

Натхнення листівочка.....

Привіт. Як я і казала, я повертаюсь.. І одразу сьогодні з новою листівкою... До речі, настільки надихнулась ножами, що листівку зробила на одному подиху.
Використала ножі:
Spellbinders - Elegant Labels Four та Spellbinders - Borderabilities....