середу, 26 листопада 2014 р.

Запрошення на Хрестини....(дуже багато фото)

Привітики. Отже, помаленько показувати буду все, що робила....
Запрошення на хрестини для своєї похресниці...
Використала свій улюблений тільдо-папір, який тримала для особливого випадку. Ось так нажаль я так з папером, я інколи просто не можу його порізати, бо він занадто гарний, і просто тоді тримаю для особливого випадку.





 Правда були ще запрошення в італійському варіанті, але я нажаль не зробила фото.
Я вже повернулась додому... Шалено скучила за рідними, але й важко було їхати і прощатись знову на тисячі кілометрів з сестрою і маленькою Анічкою... Кілька фото збережу в цьому пості))))




Тортик моєї манюнічки Анічки.
 А ось це такий смачний вигляд з балкону: мандаринки і кастелло



вівторок, 18 листопада 2014 р.

Новорічний обмін та привіт з Італії.

Привіт, знаю, що я пропажа. Зараз я не маю часу творити і заходити в блог, бо приїхала в гості до сестри і допомагаю бавити свою племінничку, а тепер ще й похресничку Анюточку.
Знаходжусь я на мальовничому острові біля Неаполя, острів Іскія... Тут така краса, все повністю навкруги заворожує своєю красою.




Але дні їхати додому все скоріше проходять, тому я просто стараюсь про це не думати.
Тут на острові вже активна підготовка до нового року, до різдвянних свят... Це таке класне відчуття, передчуття свята.... Вже накуплено багато сувенірів, подарунків дітям і собі. 
Сьогодні, перевіряючи поштову скриньку, натрапила на один лист, з запрошенням на новорічний обмін. Ну чесно,  бачачи тут цей різдвяно-новорічний ажіотаж я просто не могла пройти повз такого запрошення.

Заглядайте до Насті та записуйтесь до неї на новорічний обмін