вівторок, 14 квітня 2015 р.

Метеликовий настрій

Тепер на бічній панельці у мене красується ось такий банер. Безмежно тішусь цим.
І от у Скрап студії вийшло перше завдання -скетч. Ну і власне моя листівка по цьому простому скетчу. 



Бонусом хочу показати своїх діток - ось такі вже великі вони в мене. І коли ж вони встигли так вирости? А зовсім скоро синочку вже 7 років. Куда ж летить той час?


Ножі A2 Tranquil Moments, Spellbinders, S5-216

Ножі Gold Majesty Circles, Spellbinders, S4-409





неділю, 12 квітня 2015 р.

Христос Воскрес!

У цей надзвичайно світлий день Христового Воскресіння, хочу привітати усіх-усіх!!!! Миру, Божої ласки та здоров'я усім!
А також показую чергову квіткову листівку. 




суботу, 11 квітня 2015 р.

****Вітер натхнення*****

Ми кошики зібрали і освятили, тепер можна і брати участь у завданнях. У чудовому блозі Аграфка вийшло перше завдання, як на мене, таке собі завдання мотиватор - Вітер натхнення. Мотивація в тому, щоб спробувати надихнутись тим, на що найбільше заглядаєш. Для мене завжди стиль листівок чисто й просто - такий собі надзвичайний рівень майстерності. І дуже захотілось зліфтити роботи чудової майстрині, завдяки якій я зараз маю свій блог. Саме її роботи надихнули мене попробувати себе у чомусь новому та такому невизначеному для мене, окрім вишивання. З великим задоволенням хочу зліфтити роботи в стилі чисто й просто талановитої майстрині та дизайнера Лілюськи


Та моя версія ліфтингу:


пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

Різдвяні листівки перед Паскою - реальність.

Вже зовсім скоро Великдень. В мене пасочки печуться, шинки і ковбаски вдома зробили. Настрій такий вже святковий, але листівки в мене настроєво-різдвяні. А все тому, що дуже хочу взяти участь у завданні із цілої серії щомісячних завдань від чудового блогу Аграфка - Різдво цілий рік.
Покажу одразу дві листівки.




Використані ножі:
Ножі Snowflake Bliss, Spellbinders, S4-433
Ножі Gold Majesty Circles, Spellbinders, S4-409



 Та друга листівка



Використані ножі:
Ножі Heirloom Reflections, Spellbinders, S5-223
Ножі 5 x 7 Elegant Labels Four, Spellbinders, S6-005

Ножі A2 Scalloped Borders One, Spellbinders, S5-182

Ножі Snowflakes View, Spellbinders, S6-015


НАБІР З 3-Х ШТАМПІВ "В'ЯЗАНИЙ УЗОР" {F113}









неділю, 5 квітня 2015 р.

Сторіночка про Софієчку...

В цей світлий день хочу привітати всіх католиків та усіх, хто святкує це велике свято Христового Воскресіння - Великдень.
А я зранку швиденько показую сторіночку, яку зробила про донечку та швиденько біжу до церкви святити вербу.

Сторіночка як не дивно для мене склалась дуже швидко.. Використала тут улюблену техніку ембосингу, трішки пшикала спреями.
Основу використала чудовий папір з колекції Baby Shower від нашого українського виробника Жені Курдибановської. Плюс у цьому наборі, що в наборчику є листи з вирізалками у вигляді різноманітних смужечок, які доповнять основні листи. Чіпи від вензелика та іменний замовляла вже давно у Бумаги-Мараки.





суботу, 4 квітня 2015 р.

Пасхальна..

Чомусь листівки саме на цю тематику даються мені набагато важче, за все інше. Та все ж я зробила єдину пасхальну листівку.








Ніжна весна...

Привітики. Я знову з листівкою закликати весну. А то, яка наразі погода за вікном мені не подобається. Так, саме за вікном, бо ми з дітьми не наважуємось виходити, коли сонце моментально змінюється то дощем, то завірюхою зі снігом.. Ось так жартувати продовжує з нами погода. І взагалі цього року погода для мене стала загадкою. Адже зимою я так чекала того снігу, такого, як в казці, щоб коли випав і ти йдеш вечером, а під ногами сніг аж рипить, і від місячного сяйва блистить-блистить...
Але ні, зараз весна. Я вже поховала всі зимові речі, повитягала тонкі куртки для дітей.. А тут на тобі.. сніг. Саме тоді, коли я так вже хочу тепла, того сонечка. Та й взагалі дуже вже я хочу з дітьми на природу з ночівлею. Еххх, помріяти трішки треба.
Повернусь до листівки. Така ніжнулька у мене получилась по рецепту: трішки текстурної пасти, капелька спреїв, жменька квіточок і метеликів, висічки та шеббі стрічечки. Весняний атрибут - пташечка - чіпик і ключик, який то все закриває.


 детальки:






пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Весняна несподіванка)))

Практично без опису показую нову листівку. Все як я люблю, улюблені кольори, чіпи і метелики... Так хочу закликати весну, а то у нас погода жартує з нами, то сонечко, то дощ, то сніг мете.


детальки:



Зовсім скоро покажу ще порцію натхнення.