понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Halloween... Boo...

У ніч на Halloween покажу свої хеловінські роботи - хеловінські тежики з улюбленими чіпами від Island of craft.

пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Hello autumn...

Осінь вона така.. Багряна, просто кольорова.. З таким неймовірним запахом опалого листя, яблучок в саду, та з капельками дощику або з калюжами проливного дощу.
Але то осінь... 
Осінь ж вона така, просто осінь.

четвер, 13 жовтня 2016 р.

Total chaos tags...

Багато іноземних скраперів вже готуються до такого містичного та цікавого свята, самого такого темного свята - Хеловіну...
Я хоть і не святкую його, але мені подобаються чудові відьмочки від, такі собі скрап-відьмочки, які чаклують по ночах, коли всі вже давно сплять.


понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Яскраві враження...

Осінь-осінь... Чого ж ти така холодна. Та ж бо осінь... Хоча я ніколи не любила саме осені. Не знаю, може тому, що вона одразу після літа, а можливо тому, що я люблю сонечко та не люблю дощів та холодів. До зими черга ще дійде, але якщо порівнювати зиму та осінь, таки зимою я себе почуваю якось комфортніше.
Але... Осінь, це ж велика різноманітність красок... Виходиш на вулицю і купу листочків під ногами.. стільки різноманітного і повітря пахне по-особливому, так по осінньому.
Ну а я знову з яскравими враженнями, їх же ж потрібно шукати....  От я і знайшла їх у своїх тегах. Однозначно найулюбленіших тегах цього року. Мені просто сподобалось поєднувати штампи та кольори... оіснні листочки та грибочки...