неділю, 18 серпня 2013 р.

Розмовне і завдання

Привіт всім.
Сьогодні хочу не тільки щось показати, хоч рукодільного таки нічого показувати не буду, але просто так, поговорити.
Останнім часом чомусь все менше часу в мене щось робити, тим більше ми готуємо донечку в дитячий садок. Не знаю як вона перенесе це, хоч вона в мене дуже самостійна. Але все ж думаю, що плачі будуть і я цього якраз і дуже боюсь, бо не знаю чи зможу кожного разу водити дитину і не здатись на ений раз. Ну але, це так, нічого побачим. Плюс попасти тепер в садок, ох як важко.
І звичайно покажу вам своїх цьомчиків)))) Хоч я не любитель показувати фото дітей в соц. мережах, та й взагалі на просторах інтернету, але тут чогось люблю)))
хоч б'ються, але люблять один одного сильніше))))
А ще в Арт клубі стартувало нове завдання "Фотоліфтинг"
і моя фотоверсія босоніжок
Приємних снів!


4 коментарі:

  1. Такі гарненькі,хоч зовсім не схожі один на одного)))
    А садочок мені здається то для всіх діток травма, моя проходила пів року, і ще з ним не змирилась!!!!Спочатку було дуже важко!!!А зараз після літніх канікулів,теж напевно буде не легше((((

    ВідповістиВидалити
  2. Як я тебе розумію, Катя... Мені вже місяць сняться різні жахіття по типу я приходжу у садочок і не можу знайти групи... А цей тиждень (з наступного підемо в д\с) мені хочеться таааак розтягнути!!! Надіюсь, все у вас і у нас буде добре!
    Милі малюки :)

    ВідповістиВидалити
  3. Дітки дуже милі, а щодо садочка,то, чк мені здається, треба бути впевненою в собі і триматись. Моя похресниця дуже-дуже не хотіла йти в садочок, але пару днів походила, потрошки, поплакала і перейшло, зараз нормально ніби. Перші рази напевно найважчі.

    ВідповістиВидалити
  4. Коли моя Богданка була маленька))),вона не любила залишатися в садочку й плакала,але,коли я приходила її забирати,вона не хотіла йти додому:)
    пс:Гарненькі дітки;-)

    ВідповістиВидалити