неділю, 12 жовтня 2014 р.

Фея спогадів....

Привіт всім, хто мене читає. Зараз, нажаль все рідше появляюсь тут, тому що маю багато багато скрапової роботи, яку невдовзі покажу обов'язково. Просто мушу робити все дуже скоро, тому на блог не вистачає часу, нажаль, але так воно зараз є.
Найперше, хочу похвалитись, та що казати, прокричати на весь світ: тиждень тому я стала тьотею манюньки Анни. Вона буде моєю першою похресницею, ще й племінничка... То ясно, що я готую купу сюрпризів-подарунків моїй манюні. Зараз якраз працюю над альбомом, ще в планах стільки, що не знаю, хто б мені позичив кілька лишніх годин в добі)))
Але все ж, покажу зроблену листівку 2 в1, всередині вона ще й має місце для сд-диска.


Побавилась трішки з листівкою, бо мала в задумі зробити саме те, що вийшло. Всерединці є віконечко, в яке я насипала блискіток, паєток, але ж можливе це просто саме той чарівний пил, яким володіє та фея... Фея спогадів...

Завдання жовтня – “Штамп+Паєтки”





4 коментарі:

  1. Вітаю вашу родину з такою чудовою подією! Нехай буде гарна доля у вашої лялечки )))

    Ох, я лиш уявляю що ти натвориш ))) але ти хоч згодом покажи нам )))
    ми ж теж колись тьотями плануємо бути ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Поздравляю и открытка такая волшебная!

    ВідповістиВидалити
  3. Катя, поздравляю с таким чудесным событием! Открыточка прелестная!

    ВідповістиВидалити
  4. Ой, така ідея цікава! Я завжди боюся братися за такі листівки, хоча вони безмежно подобаються. Ти молодець, що втілюєш задуми, в тебе вийшла дуже ніжна й дуже гарна листівка! Впевнена, що такому подарунку неймовірно зраділи! Дуже дякую за участь у завданні блогу TM Lesia Zgharda! І щирі вітання з такою чудовою подією!

    ВідповістиВидалити