суботу, 27 грудня 2014 р.

Різдвяний тег...

Зимовий привітик зі справжнім снігом))) Вчора, в мене вся інста-стрічка була зимова, всі тішились снігу, а в нас окрім сирості і туману нічого навіть не накльовувалось.. Але прокинувшись, я не повірила, що нарешті випав сніг... Ну люблю я зиму зніжну, морозяну... таку, коли ходиш, а під ногами сніг аж скрипить, в кожному вікні видніються мерехтіння вогників на ялинці, біля мого улюбленого магазинчику включають колядки... А ти готуєшся до свят... Це направду таке відчуття, якого кожного року я з нетерпінням чекаю.
Чомусь з дитинства люблю зимові канікули, бо просто дуже люблю зиму. В дитинстві це було найкращою радістю, коли ми втікали на стадіон на гірки, і боялись йти додому, щоб мама з бабусею не сварились, бо весь одяг був мокрий, а коли таки потрапляли додому, то сиділи і грілись чуть не на самій батареї. 
А ще обов'язковий атрибут - колядки... вертеп в селі (кожного року спеціально для цього туди їзджу), і гаряче какао, загорнувшись в теплий плед.. Щось задалеко мене занесло з тими спогадами))) Ггггг...
Ось таку хочу показати листівку-тег яку робил на благодійний аукціон по допомозі онкохворим діткам в фейсбуці.
Далі з основою релаксувала, бавилась з текстурною пастою, спреями, пудрами, глітерами...



Завдання “Різдво цілий рік” #грудень2014 : листівки з ґлітером


Завдання №19: Різдвяний вечір/ Задание №19: Рождественский вечер



2 коментарі:

  1. Катю, чудовий тег і такі теплі спогади! Свята - це завжди сяюча казка, особливо коли стільки снігу)))) Дякуємо за чудовий настрій від команди Аґрафки!

    ВідповістиВидалити
  2. гарненький тежик)))))
    дякую за участь у завданні скрап-студії "З Любов'ю"

    ВідповістиВидалити