вівторок, 20 січня 2015 р.

♥♥♥ Перша цьогорічна валентинка ♥♥♥

Привіт всім, хто не оминає мій блог. 
Сьогодні я творила в своє задоволення... Як я люблю цю справу. Єдине, що рідко, коли можна так робити, рідко, коли знаходиться момент для цього...
Але сьогодні таки настав цей час... За дві години я встигла зробити аж 10 листівок... Це для мене неабиякий рекорд... Ух, подужала.
Але я трішки відхилилась від своєї валентинківської листівки. Зробила її для того єдиного, який кожного дня готує мені каву зранку, того, хто не забуває сказати, як мене сильно любить... для коханого чоловіка...

♥♥♥

Отже, валентинка в мене не проста, взагалі не традиційна, без червоних сердечок, та й взагалі без червоного кольору. В поміч мені стали чудові, надзвичайно ажурні і гламурні ножі від Spellbinders.







Використані ножі:
  • Ножі Ribbon Banners, Spellbinders, S4-324, None 
  • Ножі Radiant Rectangles, Spellbinders, S5-161, S5-161 
  • Ножі 5 x 7 Elegant Labels Four, Spellbinders, S6-005, S6-005 

5 коментарів:

  1. Катя, листівка надзвичайно ніжна і вишукана! Приємно розглядати кожну деталь. І дуже щирі слова про коханого! :) Єдине прохання: за умовами нашого конкурсу необхідно зазначити, який ви ніж використали. Будемо дуже вдячні, якщо ви доповните пост. Завжд раді бачити в наших завданнях! Spellbinders в Україні.

    ВідповістиВидалити
  2. Очень красивая работа, нежная и воздушная! И да, есть что-то гламурное! Спасибо что творите вместе с Spellbinders Украина!

    ВідповістиВидалити
  3. Люблю листівки в пастельних кольорах. Чудова робота дуже ніжна. Дякую що приймаєте участь у завданні від Spellbinders в Україні.

    ВідповістиВидалити
  4. Невероятно нежная и изящная открытка, по-царственному роскошная :) спасибо, что по заданию Вензелика!

    ВідповістиВидалити
  5. Открыточка чудесная! Палитра очень нежная, и с надписью мне нравится больше))) Спасибки от ЧБ Скрап-магазинчика!

    ВідповістиВидалити