четвер, 12 лютого 2015 р.

Ніжнулька...про любов по-королівськи

Новий день - нова листівка... Хоча вірніше написати нова ніч :)))
Ця листівка мені склалась на одному подиху, бо я надзвичайно люблю поєднувати чіпи з квітами... а ще й мереживо. Ну і кольори з трійки улюблених, а улюблені для мене кольори - це блакитний, рожевий та м'ятний... тут наразі м'ятного не використовувала. А ще текстурна паста, яка доповнює композицію... 
А ще хочу поговорити про весільні замовлення, весільний сезон так би кажучи. Нарешті зараз, коли я нарешті відставила на другий план цю сторону рукоділля, я по повному насолоджуюсь скрапом... Я з великим задоволенням роблю все нові листівки, використовую та есперементую в нових техніках.. та й кінець кінців в мене появився час на блог... Я перестала себе відчувати заводом з виготовлення одноманітного.
Не спорю, що весільний бізнес приносить досить непоганий заробіток, але і вижимає з тебе всі соки.. ти вже просто маєш якусь апатію до всього рукодільного.. саме так було зі мною... Те, коли ти по ночах робиш шостий десяток одноманітних запрошень явно не рівняється, коли ти вночі сидиш, розставивши на цілу кімнату свої матеріали і просто насолоджуєшся, кайфуєш від створення однієї, зате такою душевної листівки, чи то альбому, а може записника.
Ця листівка про любов по-королівськи, так як я вже написала в заголовку.. Корона тут неспроста... вона символізує те почуття, яке дійсно є для нас королівським, те, що кожен може та власне повинен відчути.. а то й постійно відчувати на протязі всього життя... як в казці..



знизу використала перебивачку таку зі словом LOVE 


використала ножі A2 Scalloped Borders One, Spellbinders, S5-182

Кохайте та будьте коханими!!!!

3 коментарі:

  1. Повністю з Вами погоджуюсь про скрап, як роботу. Коли ти повинен зробити якесь велике замовлення, та ще й багато всього одноманітного, хоббі перетворюється на нестерпну роботу, і навіть дивитись у бік скрапу не хочеться. А якщо ніхто тебе не підганяє, ти просто робиш все з натхненням, тоді приходить радість)). В мене часто буває перерва протягом тижня після таких замовлень, щоб прийти трохи в себе)) А листівка така вишукана! Мені дуже сподобався підбір кольорів. Дякую, що приймаєте учать в конкурсах від Spellbinders!

    ВідповістиВидалити
  2. Важко з Вами не погодитись. Напевно, всі, хто хоч колись працював в скрапі на замовлення, це відчув. Особливе виснаження і спустошення... Я в таких випадках намагаюсь знаходити хвилинки, щоб повністю абстрагуватись і зробити якусь роботу просто для себе і від душі. А листівочка вийшла чудова і ніжна! Коралові квіти - чарівні! Дякуємо за чудові роботи для конкурсу Spellbinders в Україні!

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарна листівка, я б її назвала весняне шебі :)) Дякую, що приймаєте участь в завданні від Spellbinders в Україні.

    ВідповістиВидалити