неділю, 8 лютого 2015 р.

Засніжена листівка

По справжньому засніжена листівочка... Так вона мені полюбилася, така вона мені близька серцю.... 
Використала в листівці трафарети та білу текстурну пасту, мереживо, олень з оверлею, який мені ідеально запасував до цієї листівки, наклейки з набору, який стояв і чекав свого зоряного часу, ножі Ножі Snowflake Bliss, Spellbinders, S4-433 а ще посипку, яка імітує сніг,саме такий, який я люблю, коли морозними вечорами проходиш по снігу, який падав цілий день, і він аж блистить від місячного сяйва, а ще й так рипить при кожному кроці...





використала ножі Ножі Snowflake Bliss, Spellbinders, S4-433

І додам роботу в галерею лютого блогу LZ



8 коментарів:

  1. Така багатодетальна,чудова!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Катю, така краса зимова, як зараз на вулиці!:) Дуже сподобались засніжений будиночок і ялинка!!
    Дякуємо за натхнення від команди Аґрафка!

    ВідповістиВидалити
  3. по-зимовову казково та ніжно!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякуємо, що берете участь в завданнях від Spellbinders! Від Вашої листівки справді віє теплом та затишком. Відразу захотілося закутатися в ковдру, попиваючи гарячий чайок, та знову чекати різдв'яних свят)

    ВідповістиВидалити
  5. Така зимова і в той же час дуже тепла така собі душевна листівочка. Дякую за участь у конкурсах Spellbinders в Україні!

    ВідповістиВидалити
  6. Так рідко зустрічаю, але дуже люблю сюжетні листівки! Вони так особливо чарівні, душевні... А ще мені подобаєтсья багатодетальність. В цій листівочці вона присутні у всій красі. Можна розглядати і розглядати! Дякую за задоволення від перегляду такої особливої роботи! Spellbinders в Україні.

    ВідповістиВидалити
  7. интересная работа, понравилась цветовая гамма , такая спокойная и теплая! Спасибо, что творите с нами! Spellbinders Украина.

    ВідповістиВидалити