понеділок, 22 квітня 2013 р.

Відео, запрошення та багато іншого)))

            Привіт всім-всім моїм ПЧ)))

Я сьогодні в дуже гарному настрої і абсолютно не виспана. Вчора забрали весільне відео сестри, плюс нам привезли дуже багато березового соку. А ми його так любимо пити, тому під відео ще закручували, не багато-не мало, аж 150 літрів)))) 
Я зараз активно скраплю)) Правда все альбоми. Один вже закінчила і залишився тепер ще один. В якому я вперше використала папір зі Штампувальні повністю на основу сторінок. І ви знаєте, альбом мені надзвичайно сподобався. Чогось естетично мені він виглядає краще, чим бумага з К&Kompany. Коли закінчу покажу. І поїде він сьогодні вечером до Італії на подарунок хорошим знайомим.
І ще хочу поговорити про штампи. Як мені часом бракує ось таких надписів, типу: перші зубчики, мої досягнення, перша стрижка, перша прогулянка і т.п. в дусі всього першого))))
Добре, що таки маю кілька штампів зі Штампувальні та Скрап-студії з Любов'ю. Але мені мало на цю тему. Колись хотіла зробити собі іменні, але порахувала, що то вийде надзвичайно дорого. До речі про іменний штамп. Нарешті я дозріла собі такого замовити. Тепер сісти і придумати, що саме-який.
Ну і плюс ми готуємось до нашого свята - дня народження синочка. 25 квітня вже 5 рочків. Отакий дорослий. Аж не віриться. Ну як скоро ті діти ростуть, так не хочеться, щось пропустити))))
Сонечко пригріває, чути щебетання пташок, та власне саме сонечко не дає довго тепер лежати в ліжечку))) 
А ще відео зимове))) 
Ух, як згадаю, який тоді був мороз))) Добре дивитись в теплу погоду з сонечком))

Ще на закуску покажу ось такі весільні запрошення.

Їх було аж 120 штук. Поки це все нарізала-наклеїла-натиснула)))
Гарного вам дня!!!








3 коментарі:

  1. Катю, відео просто неймовірне!! Дуже позитивне і закохане!:) Гарнющі спогади:)
    Ти молодець - активний скрапер;) А про штампики - напиши свої побажання розробникам, такі речі не тобі одній хочеться мати, чомусь думаю, що і в них часом фантазія не знає вже що такого видумати, тож твої ідеї мали б знайти втілення:)
    Файної підготовки до дн синочка!:)

    ВідповістиВидалити
  2. Катю, відео - справжня зимова казка про кохання!!! І запрошення мені дуже сподобались, гарно попрацювала..

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже класне відео! Як казка! Буде що згадати.

    ВідповістиВидалити