середу, 29 січня 2014 р.

Ще одна листівка та трішки розмовного,...

І знову ще одна листівка в улюбленому м'ятному кольорі, з улюбленими ножами, штампами і квітами.....

до речі соти в мене у вигляді брадсів.....


От щойно подумала, класно напевне бути в ДК там, де ти просто хочеш бути душею.. В мене є кілька челенджів, які я люблю... Ті, для яких я роблю роботи по завданнях з особливим настроєм, ті, що надзвичайно пасують моїм вподобанням.. Ну і звичайно я дуже люблю свій АРт клуб... Я там як не як автор та  інколи мені не вистачає просто побути дизайнером, просто виконати роботу по графіку.. а не сидіти та не придумувати завдання та вести всі рубрики...
Ще й побачила, що в одному з улюблених челенджів проходить набір в ДК.. я надзвичайно хочу, але є якийсь страх.. мені завжди здається, що мої роботи не дотягують до того рівня, що у всіх.. Я вчусь, звичайно вчусь... і якщо подивитись динаміку по моїх роботах, по складності, то звичайно це замітно, навіть дуже.. Я тепер нарешті поборола свою фобію - це сторінки 30х30... я і їх помаленько вчусь робити.... Маю свій улюблений стиль, маю свої улюблені інструменти..... Це круто, мені це подобається... подобається творити.. Надіюсь на вдосконалення навиків та якості робіт)))) Маю єдиний мінус - я не вмію робити по скетчах, взагалі. Я боюсь тих скетчів.... 

Задание от Crafty Ann. Про любовь!

Декоративная кухня. Рецепт №1 - Сердце!





6 коментарів:

  1. Катя, листівка ШИКАРНА. Я довгенько розглядала і квіти , і серветочку. Вона плетена ???
    А ріст звичайно ж є і він помітний. Так що нема чого думати і пробуйся в улюблені ДК!!!! Я от теж боюсь, але більше напевно через , те жо можу підвести, що вкладусь у час, що не зможу виконати завдання, що мені не вистачить майстерності і матеріалів ((( Бачиш, ти не одна така ...В РОЗДУМАХ. Але ти не вагайся, а дій!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Катюш, привіт! Листівка чудова - дуже -дуже! І кольорі, і деталі! Краса!
    А на рахунок ДК - звичайно треба спробувати! Поки ти будеш сидіти та думати, втратиш місце, а може саме твої роботи будуть найкращі?!? Боїшся скетчей - так робота в ДК є самим чудовим стимулом для навчання та росту. Тим більше, улюблений блог - треба спробувати, обов,язково!!))
    Що тільки тобі порадити хочу (тільки без образ))) - попрацюй над фото, трохи темнуваті в тебе - воно зрозуміло - зараз більшу частуну дня темно, спробуй в редакторах посвітлити. Бажаю тобі сміливості та впевненості)) Та успіху!

    ВідповістиВидалити
  3. Класні роботи!
    І ГЕТЬ ВСІ СУМЛІННЯ !!!Пробуй свої сили;)))

    ВідповістиВидалити
  4. Очень нежно! Спасибо от блога "Декоративный город"!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Работа восхитительная!
    Спасибо от Декоративного Города!

    ВідповістиВидалити
  6. шикарна робота! дуже витончена і вишукана! спасибі від "Штампів з любов"ю"!

    ВідповістиВидалити