вівторок, 4 лютого 2014 р.

Квіткова валентинка.....

Привіт.
Ото сьогодні погодка: сонячна, вміру морозна та взагалі класна! Ми сьогодні нагулялись, та навіть ще знайшли гірки, на яких ми цілу годину катались. Люблю таку погоду.
А ще сьогодні весь ранок я трудилась - закінчила один проект, одну рукодільну штуку, яку зможу показати аж за кільк днів.. але я просто вражена від результату... Я взагалі дуже сильно самокритична.. але тут я не поскуплюсь на компліменти собі))))
А зараз покажу листівку, яку я зробила на завдання Романтичні листівки в Арт клубі.



До речі валентинка зроблена на замовлення для дорогої людини. Зробила для сестрички, а мереживко в сердечку - це шматочок з весільної сукні... Ось так можна помаленько і кудись пристроювати залишки чудового мережива, але вже для своєї сім'ї. Ще маю гарний кусок для їхнього альбому, який я скоро почну робити....
А ще сьогодні мала написати розмовний пост, не думайте, що там буде щось таке... Це скоріш  для мам, діти яких вже відвудують школу, або які цього року йдуть.... Маю стільки тривоги на рахунок цього.. Але просто зараз не встигаю вже.. Тому таки напишу виллю душу в скорому часі.

 Задание от Crafty Ann. Про любовь!

Декоративная кухня. Рецепт №1 - Сердце!






3 коментарі:

  1. Катя,чудова листівочка,така квіткова...

    ВідповістиВидалити
  2. Листівка надзвичайна!!
    Тобі треба міняти назву блогу, бо ти вже давно навчилася скрапу й тільки удосконалюєшся!

    ВідповістиВидалити
  3. Волшебная открыточка! Думаю сестричка будет в восторге!
    Вот только не вижу нашего баннера на Вашей панельке=(
    Спасибо от Декоративного Города!

    ВідповістиВидалити