неділю, 15 липня 2012 р.

Книга побажань....

В цьому пості багато писати не буду,але таки напишу, що дуже дякую за підказки-консультацію і взагалі за приємну розмову Оксанці - Велані. Бо сама навіть не знала з чого починати, за шо братися і чого не слід робити)))) Зробила я в скорому режимі (сама собі не повірила), бо думала, що мінімум тижденьбуду робити... але то все підганяння... Сестра їде в Італію вже через тиждень, і там запрошена на весілля.. Тому ось такий подарунок у вигляді весільної книги привезе в якості презента з України. Дуже мені хотілось зробити з нашими традиційними кольорами,квітами, але все ж утрималась,таки надала перевагу ніжності, і тому,що Італія - не Україна, в них інші звичаї..Навіть не впевнені. чи їм потрібно таке і чи використовують вони такі книги.. Але моя сестричка сказала, що кожному гостю буде казати, щоб написали там побажання молодій парі)))
Надіюсь. що як на перший раз мені таки вдалось... я дуже старалась)))





Фото багато, бо дуже важко вибрати серед всіх (50 штук!) кращі, тому вибачайте за таку кількість фото і взагалі, спочатку не хотіла писати багато, а тепер вийшов такий довжелезний пост....ГГГггг....

Солодка посмішка мого синочка

Недавно переглядала фото синочка від народження. І дуже-дуже сподобалось мені, як на фото вийшов синочок зі своєю, ще беззубою посмішкою... Такий милий, така гарнюня...Йому тут десь 4 місяці. Як скоро летить час... Здається ще недавно народився, принесли з пологового, вчився сідати, ходити, говорити, перші слова, особливо те солодке слово МАМА)))) Час так біжить, що просто неможливо встигнути.. А зараз вже такий доросий, сам тебе чого хочеш навчить, така щебетуха... Спогади-спогади... куди ж ми без них..
І от в голову мені прийшла просто чудова ідея, колись гуляючи-мандручи по іноземних блогах побачила я ідею з фото.. Повитягала я потрібні скрап матеріали, положила своїх чад на обідній сон і засіла мама творити... І ось, що я зробила:
В інтер'єрі на письмовому столі синочка

власне самі деталі:



Візьму участь у завданні "Ягідний джем" від блогу Завдання для душі.

Ягідки-черешеньки

Привіт-привіт. Похвалюсь і покажу вам роботу, в якості запрошеного дизайнера в блозі Завдання для душі і їхнє смачне завдання "Ягідний джем". Згідно завдання потрібно зробити будь-який скрап-об'єкт з ягідками в будь-якій кількості та чіпбордом. Завдання таке смачне, літнє... 
Ось власне моя робота. Захотілось зробити просту листівку з стилі Clean & simple...
Використала чіпборди-ягідки, і покрила їх глітером.
А ще покажу вам свою кицю, власне приготування до весілля сестри)))) Ось таке красиве платтячко і капелюшок зробила нашій Мурці сестра. Вона чемно сиділа і гарно позувала для фото)))) Тепер головне, щоб настрій був в неї на весіллі, бо ой, як то погано буде,коли почне царапатись))))

вівторок, 3 липня 2012 р.

Хатинка мрій, або що так часто сниться мені у снах

Мріяти всі люблять і хочуть, і дуже класно, коли ж ті мрії нарешті збуваються. Правда для мене немає нічого важливішого за здоров'я діток і взагалі всіх моїх рідних... але все ж.. Мрію дуже про будинок, не душну квартиру на 4 поверсі)))) а великий, свій просторий будинок, який буде мій, де буде велике подвір'я, на якому ми поставимо пісочницю, горку, качельку, я насаджу багатооооо квітів і там будуть бігати мої дітки)))
Наразі ми впевнено крокуємо до здійснення такої заповітної мрії... Мрії ж матеріалізовуються))))
І намріявся мені такий будиночок, і взагалі дуже підійшов мені для цієїлистівки тільдо-папвр.. Ті пташечки, як ніби доповнення до цього будиночку.. Дуже я люблю щебетання пташок))) ось.


Колясочки ЩАСТЯ

В цьому місяці маємо багато новонароджених у родині, і вже просто в голові давно крутились ідею з колясочками, але не було нагоди. І ось, нарешті маємо поповнення у родині))) УРА!!!!!
Голубенька для хлопчика:
Рожева для дівчинки:
І дві разом: