неділю, 20 жовтня 2013 р.

Багато розмовного, фото і листівка.....

Привіт всім, хто мене ще не забув. Пости тепер у мене не надто регулярні,але ж таки є)))
Просто останнім часом не має часу...
По перше розкажу про наш садочок.. чомусь думала, що нас оминуть ті болячки, але ж ні.. Доця перший тиждень проходила класно, без слізок, з задоволенням. Потім захворіла і цілий тиждень ми боролись проти вірусів і бороли всі мікроби, які попали в доцін організм. І таки обійшлось без антибіотиків, бо в останні дні думала, що вже точно завтра прийдеться давати.
А далі тиждень плачів в садочку, ну не розумію, як дитина, яка з задоволенням ходила туди, ось так в один момент не хоче і плаче.
Ми доходили цей тиждень, плакало сонечко тільки вдома, в садочку гарно гралась, але ж на вихідних знову не хоче йти.. Ну але це таке, ми ж знову захворіли. На цей раз коньюктивіт, кашель, який так і не пройшов плюс вушко заболіло... Добре, що доця вчасно пожалілась і ми напевне встигли на ранньому терміні капати, може пронесе і все буде добре.. Але я вже за цей місяць реально виснажена.
В вівторок в доці свято осні і я всіми силами буду старатись, щоб донечка одужала до цього дня.
До речі про свято, донечка має бути горобиною. Ну я думала гадала, потім вихователька сказала одіти в сервоне платтячко і намалювати на голову горобинку. А мені так не подобалось, взагалі.
Вирашила робити по своєму...
Получилось якось так:
Купила на ринку штучні ягоди і зробила віночок, плаття в нас довге і дуже подобається доці, як вона крутиться в ньому, тому плаття вирішила макимально не чіпати, тільки такий собі пояс прикрасила. Підійде, як кажете?
Ну і погода нарешті нас не перестає радувати, хоч трішки прохолодно, але ж таки не дощ, а гріє сонечко. Зараз збираємось трішки на дачу, аби відволіктись від всіх проблем і будемо робити смачні шашлички.... 
А вчора я з дітками гуляла в парку.. так люблю ці прогулянки осінні. Все кругом настільки гарне....  І запах осені мені дуже подобається... такий свіжий і так пахне листочками.
А ще ми годували звіряток в парку, то улюблене заняття моїх діток, тільки жаль, що всі атракціони вчора були закриті))))
І якщо говорити про рукодільне, то в Арт клубі в нас стартував новорічний марафон, де ми пройдемось по багатьох країнах, подивимось, як по різному вони зустрічають Нови рік... трішки згадаємо географії.... А марафон називається так по казковому - Стежками Діда Мороза.
Отже сьогодні ми застрибнули у санчата та попрямували до сонячної Австралії.
Завдання рукодільне, тому участь беруть роботи у будь-якій рукодільній техніці з використанням феєрверків, хлопавок, конфеті чи серпантину. Ці елементи можуть бути як рукодільні, так і намальовані.
Ось моя листівка з використанням сніжинок-конфеті.
Приєднйтесь та заскакуйте до нас у санчата)) Та вигравайте чудові подарунки.
А я біжу одівати своє сімейство на природу))))
До зустрічі. Рада вашим коментарям)))
http://www.zrobysama.com.ua/?p=39322




2 коментарі:

  1. З садочком, то мабуть усі так проходять - болячки і сльози. Нас це ще чекає )))
    А от горобиночка чудова. Яскрава така!!! А спробуй ще пояс зеленененький, наче листочки. Хоча й так ДУЖЕ ГАРНО. Люблю дитячі свята із костюмами, які роблять, шиють самі , а не ті з прокату. Ви молодці. Не хворійте!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Ой, в нас історія та сама з садком!((((
    А горобинка вийшла неймовірно красива)))

    ВідповістиВидалити