понеділок, 25 березня 2013 р.

Просто для настрою.....

Як і обіцяла, показую жовтеньку листівку.

Така собі простенька листівка для підняття настрою в ці холодні березневі дні)))) Сонечко ж то світить яскраво)))
Листівку зробила спеціально до завдання "Поєднання" у блозі "Штампи з любов'ю". За умовами потрібно поєднати жовтий колір з будь-яким, додаткові кольори: чорний та білий в мінімальних кількостях.
Квіточки, що жовті, що червону посипала пудрою та заембосила.


Квітчаста листівка, дубль 2

Доброго ранку всім.
Сьогодні нас сонечко розбудило в 7 ранку, хоч завжди прокидаємось в 9 ранку. Отака я сплюха, разом з дітьми)) Зате стільки вже переробила від 7 ранку, що ну. От власне поки маю час попити кави, хочу показати листівку.

Цю листівку робила в придачу до весільног подарунку сестричці. Тому процес створення для мене був особливим. 
Візьму участь у завданні Скрапофестиваль Кінонатхнення
Сьогодні ще з'явлюсь тут з новою жовтою листівкою.
Тому до зустрічі, і не хворійте, Катя.


неділю, 24 березня 2013 р.

Квітчаста листівка

Привіт всім)))
У блозі Арт клубу вийшло нове завдання "Квітчаста листівка". За умовами потрібно зробити листівку з безліччю квітів, більше трьох.
Ось моя листівка:

Листівка дуже велика і має розмір А4 формату. 
Хочу прийняти участь у Скрапофестивалі Кінонатхнення.

А саме ось це фото, де основним елементом є шифон чи фатин. 
Завжди збиралась взяти участь у цьому завданні, але чомусь ніколи не встигала з часом. Нарешті цього разу таки беру участь.



суботу, 23 березня 2013 р.

Фото пост...

Привіт всім. На дворі така класна погода, знаю, що всім вже хочеться сонечка-тепла. Але ж потрібно знаходити позитивні моменти в тому, що є. А зараз просто надзвичайна сонячна погодка з купою-купезною снігу. Жаль тільки, що мої діти не зможуть востаннє за цю зиму покататись на саночках, бо доця хворенька, а синочок ще занадто малий, щоб відпускати самого на вулицю.. Тому ми милуємось цією гарною погодою через вікно.
А зараз я хочу показати кілька фото з весілля сестрички. Нарешті нам фотограф віддала всі-всі фото.


Татові донечки))))








Ось такі то в нас справи.... 

четвер, 21 березня 2013 р.

Кому карамельку від мене?

Привіт всім-всім! Щоб відволіктись від поганих думок про вірус))) Доця температурить, маємо знову якусь вірусну болячку.. і п'ємо малинку з лимоном, можливо допоможуть народні ліки... Я хочу розіграти карамельку, а саме висічки різноманітні.
Якщо вам вони подобаються і вам їх потрібно, то ось вам картинка з моєю цукеркою, і всіма висічками.
Всі бажаючі записуйтесь в коментарі)))

П.с. папір, з якого зроблені висічки має перламутровий відблиск, тому на ваших роботах буде дивитись просто неперевершено!!!!

Рожева листівка та татовий армійський альбом....

Привіт.
Вчора отримала купу різноманітних папочок для тиснення та ножів. Отже, можна пробувати щось робити. Але найбільше мене заінтересувала папочка від катлбаг, яка тисне і вирізає. Круто получається. Так би кажучи проба пера))  ось така рожева листівка в мене получилась. Простенька)))
візьму участь у завданні кольоротерапії від Штампувальні.
А ще хочу розказати-показати про татковий альбом, який випадково знайшла кілька днів тому. До слова, тато все робив сам і я надзвичайно любила, як тато писав друкованими літерами, завжди хотіла бути на нього похожа і писати так само. А ще тато дуже гарно вміє малювати карикатури))) Ггггг, тепер знаю в кого я пішла в творчість))) А шити на машинці мене власне вчив саме тато, ще досі в нас швейна машинка в нашій сім'ї саме на двох, бо ні сестра, ні мама не вміють-не лежить їм душа до такого. Правда тато шиє тільки щось таке собі до рибалки)))
Власне про сам альбом. Хто казав, що в радянському союзі не було таког поняття, як скрап. Я реально аж рот відкрила від фантазії свого тата.
всі сторінки пофарбовані в чорний колір і зімітований спрей . Це виглядає круто. А ось це взагалі так сподобалось: на такі ромби наклеєна плівка зі сметани і написані татом адреси хлопців, з якими служив. Правда кльово?
А ось це взагалі би сама напевне ніколи б не зробила. Кожен елемент покрашений окремо. Всередині золотко з шоколадок. 




Отакий армійський скрапбукінг. Там ще багато листків на кальці з малюнками, я просто не мала можливості все пофоткати.... Отак то. Бачу мені ще вчитись і вчитись.. А це все з підручних матеріалів)))


суботу, 16 березня 2013 р.

Альбом "Our fairytale"

Привіт в цей холодний, морозний та весняний вечір)))
Вчора сиділа вдома, бо ж не хотіла свого носа висовувати на двір, хатні справи поробила всі, отже можна трішки скрапити. І наскрапала ось такого альбома.  Всередині прості сторінки, прикрашені тільки папером червоного кольору. такий собі традиційний альбом, без жодного декору, тільки одна сторона сторіночки продіроколена бордюрним діроколом з метеликами))) От і вся арифметика))
За декор обкладинки безмежно вдячна Зірочці, особливо за літери. Колись виграла, і всюди їх використовую))) Клас, так гарно і ефектно з ними. Літери для ефектності покрила сріблястим глітером. Надзвичайно мені сподобалось його творити. Бачу, що альбоми тепер мені більше  подобається робити, чим листівки...
А ще трішки похвалюсь, я нарешті отримала закордонний паспорт, і збираюсь на закупи в Польщу весною. І постало в мене питання, чи може хто знає, де в Перемишлі є скрап магазинчики. Бо перший раз поїду саме в Перемишль, А так би хотілось закупитись там чимось таким файним. Ух.. Якщо хтось знає, порадьте магазинчик і де його можа знайти)) Будь-ласка!!!
А зараз біжу пити файну кавусю, яка мене зараз манить ароматом на кухню))
Дякую, що зайшли до мене в гості!



пʼятницю, 15 березня 2013 р.

Весна чи зима? Ні, таки сьогодні зимовесна)))

А яка у вас погода. Бо в нашому Тернополі завірюха не змучується ні на хвилинку, а лютує-лютує, засипаючи все снігом. Я зранку вийшла в магазин, то мене вітер чуть не здув у ті замети. Навіть оголосили надзвичайний стан, та школи позакривали на сьогодні. Чесно кажучи, я щось і не вірила, що щось таки буде більше за снігопад, але можу собі уявити скільки ще снігу нападає в нас до завтра.
Так що сьогодні саме той день, коли варто сидіти вдома, закутавшись в ковдру з гарною книжкою або скрапити наповну))))
Ось зранку буквально за кілька годин нас засипало так:

І в такий зимово-веснянний день покажу ще один альбом, який робила суто про хрестини. Такий собі простенький, нічого зайвого.


Всередині надзвичайно багато фото. На 12 сторінках я умудрилась вмістити 40 фото. Та й все по мінімуму задекоровано. 
Хочу спробувати взяти участь в завданні "Весна в тельняшке" / el reto "Primavera vestida de rayas" (як я давно не брала участь у завданнях, потрібно виправлятись) 

Дякую, що коментуєте. Вдалого всім дня!!!!


понеділок, 11 березня 2013 р.

Альбом для дівчинки

Привіт))
Кілька днів як закінчила робити альбом для дівчинки. Так мені сподобалось його робити, і дуже-дуже мені допомогли висічки, алфавіт та штампи зі Штампувальні. Цього разу правда не використовувала паперу зі Штампувальні.. просто банально він у мене закінчився)))
Ось такий альбомчик у мене вийшов.


та кілька сторінок ближче:
(улюблених)



Дякую всім, хто мене коментує і читає!!!! Мені надзвичайно приємно і коментарі надихають робити щось нове та нове.



неділю, 10 березня 2013 р.

Весняна книга побажань....

Привіт. Вітаю вас всіх з пройдешнім святом весни, 8 березня!
Я зараз рідко коли сиджу без діла, і роблю багато-багато всього. Нажаль писати пости мені вдається все рідше.
Ось таку недавно зробила книгу побажань. Так мені сподобалась гамма кольорів)))